Snelwerk B.V. nieuwe sponsor

Zoals een ieder van u zal weten is autosport een dure hobby, en daarom kan deze sport dan ook niet zonder sponsoren. PH Racing is daarom enorm blij met de nieuwe sponsor Snelwerk Diervoeders en Advies.

Even Voorstellen

Snelwerk Diervoeders: voeradvies op maat voor uw paard, hond of kat!

Wij zijn leverancier van Horsefood the Best & Josera Horsefood the Best bestaat uit een groot aantal smakelijk met zorg samengestelde voeders in de vorm van brokken, mixen en supplementen. Het assortiment biedt u een hoogwaardige, betaalbare kwaliteit voor een gezond paard.

Josera is een familiebedrijf uit het Odenwald in Duitsland en is al meer dan 70 jaar leverancier van Premium diervoeding. Het kwalitatief hoogwaardige voer voor honden en katten bevat geen tarwe, mais, of soja en geen kunstmatige toevoegingen.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend voeradvies op maat. Er wordt gekeken naar de huidige voeding van uw paard en/of huisdier. In het advies nemen wij uw wensen en eventuele doelstellingen mee.

Voor meer informatie en aanbiedingen, klik hier

 

Heeft u ook een passie voor autosport en wilt u ook betrokken zijn bij PH-Racing? Dan is sponsoring wellicht een interessante optie. Voor sponsoring zijn er diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een financiƫle bijdrage, het beschikbaar stellen van diensten, brandstof, materialen, banden etc. Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die autosport zien als iets speciaals en nemen u graag mee in de bijzondere wereld van de Autosport

Wilt u meer informatie omtrent Sponsoring, dan neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *