2 Nieuwe Sponsoren

Zoals een ieder van u zal weten is autosport een dure hobby, en daarom kan deze sport dan ook niet zonder sponsoren. PH Racing is daarom enorm blij met de nieuwe sponsoren FFautowassen en Van Silfhout Automaterialen.

Even voorstellen : FFautowassen

FFAutowassen is een autowas service en gevestigd in Zwartsluis. FfAutowassen verzorgd complete wasbeurten buiten en binnen, interieur reinigingen, maar ook polijsten en ceramische coating behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie of direct een afspraak maken ga naar www.ffautowassen.nl


Even voorstellen : Van Silfhout Automaterialen

Van Silfhout Automaterialen zorgt voor de juiste auto onderdelen en auto materialen op de juiste tijd en op de juiste plaats. Wij zijn de partner met een totaaloplossing voor o.a. de vrije garages, merkdealers, autohandelaren, fast-fitters, maritiem, fleetowners en carrosseriebedrijven.

Naast een zeer breed assortiment van beschikbare auto-onderdelen en autobanden, ondersteunen wij het autobedrijf ook met technische trainingen en concepten. Het assortiment bestaat naast auto-onderdelen ook uit accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, banden en nog vele andere producten. Wij  beschikken niet alleen over een aantrekkelijk geprijsde private label assortiment maar ook uit A-merken zoals Brembo, Bosch, Monroe, Bosal, NGK, Gates, Hazet etc. Door de nauwe samenwerking tussen onze 5 magazijnen streven wij naar een dagelijkse uitleverings- en servicegraad van 100%.

Voor meer informatie ga naar www.vansilfhout-amba.nl


Heeft u ook een passie voor autosport en wilt u ook betrokken zijn bij PH-Racing? Dan is sponsoring wellicht een interessante optie. Voor sponsoring zijn er diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een financiƫle bijdrage, het beschikbaar stellen van diensten, brandstof, materialen, banden etc. Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die autosport zien als iets speciaals en nemen u graag mee in de bijzondere wereld van de Autosport

Wilt u meer informatie omtrent Sponsoring, dan neem contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *